Οι Καθημερινές Συνήθειες που σε Οδηγούν με Μαθηματική Ακρίβεια σε Ένα Άδειο Πορτοφόλι

Τέρμα τα delivery

Φαγητό από το σπίτι σου κι ας είναι παγωμένο! Πέταξε αμέσως από το σπίτι, το γραφείο και γενικά όπου μπαίνεις σε πειρασμό για να παραγγείλεις όλα εκείνα τα φυλλάδια με τα μαγειρεία. Σκοπός σου είναι να μην ξοδεύεις χρήματα σε κάτι που θα μπορούσες να φτιάξεις μόνος σου και να είναι ταυτόχρονα υγιεινό. Μην ξεχνάς ότι το φαγητό που φτιάχνεις μόνος σου είναι από αγνά υλικά, τα οποία έχεις επιλέξει εσύ ο ίδιος.

Όταν κάθεσαι να μαγειρέψεις για να φας, κάνε και μια μερίδα παραπάνω. Με αυτό τον τρόπο, την επόμενη μέρα που θα είσαι στη δουλειά δεν θα αναρωτιέσαι πού θα ξοδέψεις τα χρήματά σου για να σταματήσεις την πείνα σου. Δεν είναι τυχαίο που στο εμπόριο υπάρχουν τόσα πολλά είδη φύλαξης φαγητού. Καλύτερα να ξοδέψεις λίγα χρήματα για το μπολ που θα μεταφέρεις το φαγητό σου, παρά να ξοδεύεις μια περιουσία στο φαγητό που παραγγέλνεις καθημερινά στη δουλειά.

Και αν καμιά μέρα επιλέξεις να το ρίξεις έξω, ψάξε λίγο, billigste kviklån. Υπάρχουν πλατφόρμες που έχουν πολλές και διάφορες προσφορές.

Καφές

Ναι είναι η αγαπημένη συνήθεια όλων μας, άλλα έχεις σκεφτεί πόσο σου πάει το μαλλί στο τέλος του μήνα; Αν υπολογίσεις πόσα ξοδεύεις καθημερινά για τον καφέ σου καλύτερα να μην το κάνεις. Το κάνω εγώ για σένα και σου λέω είναι πολλά τα λεφτά. Φτιάξε τον καφέ σου από το σπίτι και κουβάλα τον μαζί στο γραφείο.

Γιατί εκτός από τον καφέ που θα παραγγείλεις θα σου έρθει και λιγούρα για κανένα τοστ ή κανένα κουλούρι. Αν υπολογίσεις ότι θες 1,50 ευρώ την ημέρα για τον καφέ και 0,50 λεπτά για το κουλούρι, τότε τον μήνα θες συνολικά 44 ευρώ. Γιατί να μην κάνεις οικονομία αυτά τα χρήματα, αφού μπορείς;

Τρόπος μετακίνησης

Κάθε μέρα πηγαίνεις στο γραφείο, στο περίπτερο που είναι στη γωνία ή ακόμη και βόλτα με το αμάξι. Μήπως οι ώρες που περνάς στο αμάξι σου είναι πολλές; Σκέφτηκες ποτέ να αλλάξεις αυτή την απλή καθημερινή σου συνήθεια, η οποία σου δημιουργεί οικονομική πληγή; Άσε το αμάξι στο παρκινγκ και πήγαινε στη δουλειά με τα Μέσα Μεταφοράς, μιας και οι επιλογές διαδρομών που σου δίνουν είναι πολλές.

Ξέχνα για λίγο την ευκολία του αυτοκινήτου σου και βγες μια βόλτα μέχρι τη γωνία. Πήγαινε στο περίπτερο, πάρε όλα όσα θες και συνέχισε να βολτάρεις, μαθαίνοντας με αυτό τον τρόπο όλα τα καλά μέρη της περιοχής σου (rki lån). Μην αρνείσαι την δυνατότητα να ασκηθείς, αφού καθημερινά βρίσκεσαι πίσω από ένα γραφείο, με αποτέλεσμα να περνάς τον περισσότερο χρόνο της ζωής σου σε μια καρέκλα ή έναν καναπέ.

Ακόμη καλύτερα θα ήταν να αγοράσεις ένα ποδήλατο, το οποίο θα χρησιμοποιείς καθημερινά. Με αυτό τον τρόπο θα εντάξεις την άσκηση στο πρόγραμμά σου. Γλιτώνοντας με αυτό τον τρόπο την ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο που σκεφτόσουν να κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

Κλείνοντας, αυτό που αξίζει να συνειδητοποιήσεις είναι απλό. Κόβοντας πράγματα τα οποία έχεις εντάξει στην καθημερινότητά σου και προκαλούν την απώλεια εισοδήματός σου, μόνο κερδισμένος βγαίνεις!